Direktlänk till inlägg 7 september 2008

Telefonsvarare

Av Drina - 7 september 2008 00:19

Jag pratade med ysterliten tidigare och försökte då åtetberätta ett telefonsvararmeddelande som jag hade hittat på det världsomspännande internettet. Det gick sådär och jag tror inte att hon fattade vilket totalt vansinnigt meddelande det var. Här är det iaf, lyssna på hela (det är totalt två meddelanden), det blir bara sjukare och sjukare.. (The back story on this is that a girl named Olga was out with her friends in the Marina district of San Francisco (known for being a popular hang out for douches), and she talked to this guy named Dmitri for all of two minutes. Then she gave him her card and said “give me a call.” The above is the messages he left.) 

Bakgrundshistorian är kopierad härifrån

   


http://view.break.com/527579 - Watch more free videos  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se