Alla inlägg under augusti 2008

Av Drina - 18 augusti 2008 13:51

Jag började nästan grina när Susanna Kallur föll. Misstänker att allt som har hänt de senaste veckorna har gjort mig lite överkänslig..


Nu åker jag in till Öset och käkar middag med familjen istället.

ANNONS
Av Drina - 15 augusti 2008 11:57

Ni bara måste kolla på det här! Det är så bisarrt att det inte kan vara sant. Man sitter bara och väntar på att få höra att det är ett aprilskämt eller nåt.


Dolt budskap vid övergångsställetJag kan inte sluta skratta helt enkelt. Det är fan riktigt läskigt om det är sant. Som tur är har vi inga övergångsställen här i Åre, vi bara kastar oss ut på vägarna och hoppas på det bästa..

ANNONS
Av Drina - 15 augusti 2008 11:46

Jag har tv:n på i bakgrunden för det har jag lärt mig sen barnsben att man ska ha när det är OS. Just nu är det nån tennismatch Sverige-Frankrike, såndär tennis när det är två spelare på varje planhalva. Plötsligt hör jag något som får mig att haja till, kommentatorn säger: Nu är det dags för den lille att serva för första gången.


Varför skickar man någon som aldrig ens har servat förr till en sån stor tävling som OS?

Av Drina - 12 augusti 2008 00:00

Av Drina - 5 augusti 2008 09:06

Vaknade småskrattandes efter en knasig dröm. Tänkte direkt att "detta måste jag blogga om". Sen somnade jag om och glömde bort drömmen. Det enda jag kommer ihåg nu är att jag vaknade och hade drömt en dröm som var så rolig att jag ville skriva ner den, så jag skrev ner det. Det vart inte ett dugg roligt. Skittråkigt kan man säga. F'låt

Av Drina - 4 augusti 2008 01:23

Jag finner det ganska underhållande att min lillebror inte kommer ihåg vårt samtal i torsdags natt.

Jag ringde idag för att säga att jag tyvärr inte kunde åka in till stan eftersom jag skulle få hundmat levererad på dan men han fattade inte vad jag pratade om. 


Han som skulle komma ihåg axekt vad vi pratade om!

Av Drina - 3 augusti 2008 14:34

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det där med att sno idéer/inlägg från andra bloggar. Det borde ju ses som både smickrande men också ganska irriterande i vissa fall. Nu snor jag nåt från mig själv iaf, det tyckerjag är ok.Den här låten tillägnar jag Kissapan: 

Av Drina - 1 augusti 2008 00:47

Min lillebror ringde nyss och försökte övertala mig att ta en taxi in till uschtersund och yran. Klockan halv ett på natten tyckte han alltså att jag skulle sätta mig och åka taxi drygt tio mil för att hänga på en gatufestival.

 Han är så söt min lillebror.

Man skulle kunna tycka att en 21-åring borde ha annat att tänka på under alkoholpåverkade småtimmar men icke. Hans argument var att jag borde komma in och träffa hans flickvän, Maria med M, som är på besök och det hade jag jättegärna gjort om det var för det där med ekonomin. Dessutom har jag ju tagit på mig att jobba i helgen så det blir svårt helt enkelt.


Jag sa att jag eventuellt kunde komma in på söndag och då blev han eld och lågor igen och började göra upp planer. När jag sa att vi kunde höras om det imorgon på dan, när han förhoppningsvis var lite mer nykter och kunde hålla koll på vad han pratade om, svarade han "Jag vet axekt vad jag pratar om!" Axekt ja.. Just det..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se