Direktlänk till inlägg 31 augusti 2008

Att vara ett troll

Av Drina - 31 augusti 2008 18:29

Har spenderat dagens sängliggande med att läsa en massa långa diskussioner på div forum och har upptäckt något väldigt underhållande. Folk som beskylls för att vara troll utan att de vet vad troll är. (ni som läser här och inte vet kan ju googla, eller vad fan, här kan ni läsa på lite)


Hur som helst, när detta inträffar så brukar en väldigt underhållande ordväxling uppstå:

 

Person1 - Äh, hörrni, jag tror att den här pajasen är ett troll. 

Person2 - Haha ja det verkar inte bättre. Trolltrolltroll. 

Trollanklagad - Nä vadå? Jag är en kille inte nåt troll. 

[ursprungsdiskussionen fortsätter ett tag]

Person7 - Nä ni har nog rätt, han är ett troll. 

Person1 -Ja jag sa ju det. Det här kan inte stämma. 

Trollanklagad - Men alltså nä! Jag är en kille, en människa. 

Person2 - Men lägg fram nåt vettigt bevis då.

Person72 - Sluta mata trollen hörrni.

Trollanklagad - Hurdå bevis? Jag är en människa. EN MÄNNISKA! Är ni helt knäppa eller? Så där fortsätter det sen tills någon av parterna tröttnar eller tills forumstråden blir låst. Väldigt underhållande!

 
ANNONS
 
Affe

Affe

4 september 2008 23:40

Vi har också en sån där "I dear you to.."
blogg. Vad tycker du?

http://stefanochaffe.blogspot.com

 
kristina

kristina

6 september 2008 15:10

Älskar ditt motto, eller namnet på bloggen.
Fånga vad du vill. :-)
Tack för ditt fina inlägg hos mig.
Många kramar
Kristina

http://www.branden.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se