Direktlänk till inlägg 31 augusti 2008

Depp?

Av Drina - 31 augusti 2008 01:00

Förutom förkylningen som har hållt mig på mattan idag så är allt bra. Eller?


Nädetvettefan. Den senaste veckan har inte varit någon höjdare och om jag läser mina tecken rätt så kommer det att bli värre innan det blir bättre. Grejen är att jag vet vad som orsakar det hela också eftersom att samma sak hände för ganska exakt ett år sen. Jag vet även vad jag borde göra för att samma sak inte ska hända även nästa år men bara för att jag vet vad jag bör göra betyder inte det att jag vet hur jag ska lyckas med det. Krångligt är det, i alla fall för mig. Det är såna här gånger, när jag själv inte är på topp, när jag själv inte orkar höra av mig,  som jag märker hur tyst telefonen blir. Snacka om uppvaknande.


   

    

     

    

    

(Jag vet att den här bloggen brukar vara en såndär rolig sak, jag slutade skriva sånt här pga en väldigt specifik händelse. Om jag ångrar mig imorgon så tänker jag skylla på feberyra.)

 
ANNONS
 
Mary-J

Mary-J

31 augusti 2008 03:48

Ville mest bara kommentera för att det kändes som att om ifall din telefon är tyst så borde inte din lilla kommentar-låda vara det också! Trist ifall det kommer bli värre innan det blir bättre, men du kanske kan hitta andra små saker som förgyller din tillvaro istället för att fokusera på att allt är skit? Typ, köp din favvomicromat? Eller hyr den där filmen som du egentligen inte vill hyra för det är "pinsamt" och bre på hela filmkvällen med massa skräp som du tycker är gott.. (Mat är ALLTID bra för humöret)
Skäm bort dig själv helt enkelt..

http://vamperilla.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se