Direktlänk till inlägg 30 augusti 2008

Ajajojoj host

Av Drina - 30 augusti 2008 17:58

Idag hade jag storslagna planer på att röja mitt vindsförråd, det behövs verkligen. Dessvärre så vaknade jag i morse med halsont, feber och hostan från helvetet så det blev inget av med röjandet. Istället har jag legat i sängen och tyckt synd om mig själv. Jag har även kollat på tv.

 Bland annat detta: 

So you think you can dance 

Robot wars

Nån dokumentär om en singeltjej

When in Rome (Olsentvillingarna-film) 

Nån dokumentär om tarmsköljning 

Project runway 

Scrubs 


Jag kollar inte särskilt ofta på tv nuförtiden, jag förstår varför. 

 

So you think you can dance gillar jag dock. De är så djävulskt duktiga att de verkligen förtjänar tid i etern, samma gäller väl kanske för sy-programmet men det har jag inte sett så mycket av. Jag uppskattar iaf människor som är duktiga på vad de gör. 


Olsentvillingarna-filmen skrämde mig. Hur i helvetet kan dessa filmer ha blivit så populära världen över? Jag satt mest och försökte hitta skillnader hos systrarna, det är fan inte lätt. Jag tror att den ena har en större mun.. Hela filmen lät dessutom dubbad, varför? Inte på det sättet som när ljudfilen och filmen inte synkar utan mer att ljudet var för rent. Det lät studioinspelat filmen igenom. Varför gör man så? 


Robot wars var fascinerande. Det är alltså olika lag med geekar som bygger robotar som slåss med varandra på en arena. Den roboten som inte går sönder vinner. Publiken är helt vild och programledarna hade fula jackor på sig.
Nu måste jag dock snart släpa mig ur sängen, hunden skiter fullständigt i att jag mår dåligt. Hon vill ut. Jag har tryckt i mig två alvedon så om en halvtimme borde jag vara någorlunda mobil. Håll tummarna.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se