Direktlänk till inlägg 27 augusti 2008

Hungrig någon?

Av Drina - 27 augusti 2008 22:56

Idag när jag var på ica så vart jag sjukt sugen på champinjonstuvning. Eftersom jag inte kan laga mat och absolut inte kan stuva champinjoner så tänkte jag att champinjonstuvning på burk skulle få duga.

Så stod jag då där framför konservhyllan och kände mig lite vilsen men tillslut hittade jag nåt som jag trodde var vad jag sökte.


Det var det inte: 

 bajs?


Jag smakade inte ens, tortellini och ketchup funkar också som middag.

 
ANNONS
 
sunni

sunni

27 augusti 2008 23:02

bara en fråga, vad sjutton är det för nåt som är i burken?

http://www.sunnivas.blogg.se

 
Drina

Drina

27 augusti 2008 23:05

sunni: När jag studerade burken närmre så står det (inte stuvning utan) champinjoncrème. Jag misstänker dock att det är bajs.

http://drina.bloggagratis.se

 
bowlingjocke

bowlingjocke

28 augusti 2008 18:29

Ser ut som chokladpålägg. Fast lite mer.. blött :P

http://bowlingjocke.blogg.se

 
Tinizzen

Tinizzen

28 augusti 2008 22:31

Mmmm champinjoncréme är jätte mumsans när man använder de som fyllning när man gör rullar av lövbiff... steker de å låter puttra i lite grädde... MUMMS!!!

http://thatinizz.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se