Direktlänk till inlägg 27 augusti 2008

Hur ofta använder man bokstaven Y egentligen?

Av Drina - 27 augusti 2008 21:15

Igår så städade jag som sagt, klockan typ skitsent fick jag det där riktiga städrycket och började dammsuga bakom spisen och annat trams. När jag står där med dammsugaren i högsta hugg får jag syn på min dator och insåg att den inte var helt ren. Grejen är att jag har en sån där liten tramsig usb-dammsugare som är till för att dammsuga tangentbord med, jag har två till och med. De är skitdåliga! De är så mjäkiga att inget damm försvinner så jag bestämde mig för att köra över tangenterna med den vanliga dammsugaren.


Dålig idé.


Plötsligt sa det slurp och så såg det ut såhär: 

Saknas nåt va?

En bokstav hit eller dig gör väl inget?


Jag stängde av dammsugarhelvetet, stirrade på den och funderade på hur ofta jag använder bokstaven Y egentligen? 


Efter en liten stund kom jag fram till att det faktiskt var ganska ofta så det var bara att bita i det sura äpplet, tömma ut påseländet på det nystädade golvet och börja gräva. Det fanns en hel del otrevligheter där inne. 


Nu har jag iaf hela alfabetet igen.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mary-J

28 augusti 2008 09:49

Jaadu, Rantamäki.. jag har nästan gjort samma sak! Men vafan, går ju att trycka på ändå va?? Haha!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se