Direktlänk till inlägg 26 augusti 2008

Ibland

Av Drina - 26 augusti 2008 21:21

Tänkte på det jag skrev förut om att jag svarade "ibland" på frågan om jag var full. Just ibland är mitt favoritsvar på de flesta frågor. Använd det gärna själv.


Är du vaken? - Ibland 

Tycker du om mig? - Ibland

Vill du ta en fika? - Ibland 

Stör jag? - Ibland 

Fryser du? - Ibland 

Behöver du en påse att bära i? - Ibland 

Fattar du? - Ibland 

Tycker du om mig? - Ibland 

Har du leg? - Ibland 

Regnar det? - Ibland 

Är du helt jävla dum i huvudet? - Ibland 

Vet du vad klockan är? - Ibland

Har du en hundring att låna ut? - Ibland


Är du full? - Ibland
Ja ni fattar va? Skitbra allt-i-allo-svar helt enkelt. Prova själva!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tomten

27 augusti 2008 10:42

Jag gillar att du har "Tycker du om mig?" två gånger.

 
Drina

Drina

27 augusti 2008 11:59

Tomten: Haha inte med flit men så här i efterhand så känns det ändå passande, just den frågan tenderas att tjatas en hel del.

http://drina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se