Direktlänk till inlägg 26 augusti 2008

Att sunka ihop totalt

Av Drina - 26 augusti 2008 20:13

I lördags var jag på kräftskiva. I söndags var jag, inte bakis men jävulskt trött. Som tur var visade tv4+ Heroes non stop mellan kl 14 och 23. Det var fint.


Söndagen tillbringades alltså i sängen framför tv:n med endast ett par (ganska korta kan jag erkänna) avbrott för hundpromenader. Måndagen, igår alltså, spenderades också mest i sängen, varför har jag inget bra svar på. Det bara blev så. Tog en sväng i skogen mitt på dagen och vid 19-tiden gick jag ner på konsum för att handla. Där utanför träffade jag Ylvans föräldrar, de undrade om jag var full. Ibland svarade jag. Sen funderade jag hela kvällen på varför de trodde att jag var full. Kan det ha berott på att jag gick på konsum iklädd pyjamas? Fast jag brukar inte ha pyjamas på mig när jag är full, jag brukar oftast klä upp mig lite då. Ylvans föräldrar har träffat mig när jag varit full förut så de borde veta detta. Jag antar att jag aldrig kommer att få veta svaret på detta. Såvida jag inte frågar dem nån gång. Kommer jag ihåg det nästa gång vi ses så ska jag nog göra det. 


Idag gick jag upp ut sängen så tidigt som 10 (!) och promenerade vovven en sväng. Sen käkade jag frukost och efter det hände nåt. Eller rättare sagt hände inget. Jag hade tänkt städa vilket verkligen behövdes men poff så var klockan 16 och jag hade fortfarande inte satt igång. Seriöst, jag vet inte vad som hände, jag satt framför datorn och åt havregrynsgröt och plötsligt så var klockan en bra bit in på eftermiddagen. Vid tre-tiden skrev jag ett inlägg på klart du vågar men förutom det har jag ingen aning om vad jag har gjort. Slösurfat i flera timmar tydligen? 

Hur som helst så tog jag tag i städningen och sen gick jag ut med hunden igen. Funderar nu starkt på att fortsätta städa så att det blir gjort nån gång. 
Fan nu blev det här ett sånt där hej-idag-åt-jag-lasagne-till-middag-inlägg. Jag som hatar såna inlägg! Förlåt hörni! Jag ska bättra mig, måste bara skura toaletten först.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se