Alla inlägg under juli 2008

Av Drina - 9 juli 2008 15:30

Ok, jag förstår att hon vill framstå som äldre än var hon är, mogen och så men jag vet inte om jag tycker att just färga håret grått var rätt väg att ta?

ANNONS
Av Drina - 8 juli 2008 17:26

Det här är fint, de har alltså hittat en sko med en fot i. Inte en fot med en sko på?


"En herrsko innehållande en människofot flöt på tisdagen i land vid Tylösand i Halmstad."

ANNONS
Av Drina - 8 juli 2008 13:30

¤ Lite pulvermos med ketchup på

¤ Tre mariekex

¤ En knäckemacka med smör och kaviar 

¤ Tolv oliver

¤ En halv tomat 


Nu är jag mätt och (typ) belåten. 

Av Drina - 8 juli 2008 11:43

"Lyssna på stjärnans låt till aftonbladets reporter" lyder rubriken till detta klipp. Jag fattar inte, klippet handlar ju om Basshunter!? Har de länkat fel kanske?

Av Drina - 6 juli 2008 23:23

Kolla sista meningen i mitt förra inlägg. Jag misstänker att det beror på att jag och Öjje pratade om Mange tidigare. Mitt undermedvetna måste ha registrerat detta och smög in ett embryoinfluerat ord i texten.

  

Mitt undermedvetna works in mysterious ways. 

Av Drina - 5 juli 2008 23:46

Jag är superseg! Har inte lyckats göra nånting nästan sen jag kom hem. Påbörjade disken men avslutade mitt i för att jag inte kände för att diska nå mer. Jag är vuxen, jag får göra så.

Fast det är ju inte vettigt..


Borde kanske gå och lägga mig men är för trött/seg för att orka ta tag i saken. Innan jag kan dyka ner i sängen måste jag nämligen ta fram hundmat ur frysen, det är inte ett dugg jobbigt egentligen men jag orkar inte. Jag måste även väcka hunden och gå på en promenad, det är heller inte särskillt jobbigt men jag orkar inte. Jag skulle dessutom behöva duscha och tvätta håret, det är skitjobbigt. Jag hatar att tvätta håret. Kanske borde göra en Britney?


Jaja, tids nog så.   

Idag, en  kvart innan jag skulle stänga stod plötsligt Öjje i butiken och flinade. hoppsan hejsan liksom. Han, Helena och Ludde satt på broken och käkade så när kassan var räknad och dörren var låst så gick jag dit och tog en öl med dem. Sen hem, sen middag (jag åt falukorv och tänkte på Kicki Danielsson), sen däckade jag på soffan. Sen ringde lilla J och var på oförskämt bra humör. Han och "de andra" var på väg till Sundsvall för att festa på en gata. Jag fattar inte varför, de har väl gator att festa på i Östersund? 

I Åre har vi inga gator, bara vägar och stigar och backar. Fast det gör inget, det kan vara festligt det med, barar man vill så. 

Av Drina - 5 juli 2008 10:32

Igår vart jag ju utmanad av Kissapan så kvällen spenderades i Duved på countryfestivalen.


Självklart lyckades jag med uppdraget!


Hatten är fixad

Autograf på bringan är fixad

Kicki och jag

Tada!


För fler bilder och mer text tycker jag att ni ska kika i på klart du vågar

Där finns det även en fin filmsnutt på Kicki när hon joddlar.. Missa inte! 

Av Drina - 4 juli 2008 19:42

Jag kanske trodde att jag skulle få en lugn hemmakväll framför datorn men då trodde jag fel.


Detta är mitt uppdrag för kvällen: Klart du vågar! Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se