Direktlänk till inlägg 31 juli 2008

Bortskämd?

Av Drina - 31 juli 2008 21:59

Det är helt skjukt hur snabbt man blir bortskämd av värmen. VI har haft sommar här i Åre i typ en vecka och nu fryshuttrade jag just till av "kyliga" 19,3 grader.

 Skärpning liksom, nästa vecka ska det bli kallt igen påstås det.. 


Annars händer det inte särskillt mycket. Alla andra är på yran den här helgen, jag kände att jag inte hade råd så jag håller fortet hemma i byn. Helt själv. Nästan.

 
ANNONS
 
bowlingjocke

bowlingjocke

31 juli 2008 22:51

Ja, här uppe i norr (strax norr om Lofoten i Nord-Norge) har det varit ca 15c mitt på dagen i dag. DET kändes kallt. Man har ju varit van vid nästintill 30c hemma i södra Dalarna. :P

http://bowlingjocke.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se