Direktlänk till inlägg 28 juli 2008

Idag har jag haft sommar!

Av Drina - 28 juli 2008 23:09

Idag har jag mest gjort sånt här:

Jeans-och-ballerina-solbrännaVi lånade en båt och åkte hit: 

På väg till andra sidanVäldigt mycket lugnare och skönare än att stanna kvar på Åresidan av sjön:

Åre sett från renfjällsidanJag har köpt nya skitpraktiska glasögon, Nanna lånade dem och blev genast väldigt anonym:

InkognitoEfter ett par timmar åkte vi tillbaka till civilisationen och åt middag på Broken:

Påfyllning av transfetterSen åkte vi upp till gevsjön där resten av bekantskapskretsen befann sig: 

GevsjöhängJag hittade en öl i en kylväska. Den var välkommen: 

VätskepåfyllningGevsjön är egentligen ingen sjö, den är ett enda stort långgrund:

Roky springer Här är vi alltså ganska långt ut. Typ jättelångt ut faktiskt: 

 Spring spring spring
Sen åkte vi tillbaka till Åre, jag tvingade ut Lina på en hundpromenad och nu har jag landat framför datorn. Jag har nog inte haft någonting att klaga på idag. Fan vad skönt!


Imorgon blir det nya äventyr.

 
ANNONS
 
FrökenX

FrökenX

30 juli 2008 11:12

Vilka underbara bilder, sitter och suktar här för att komma ut nu på jobbet. :-)

http://onagirlsmind.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se