Direktlänk till inlägg 27 juli 2008

Tittarstorm

Av Drina - 27 juli 2008 12:44

Hur många tittare måste storma för att det ska bli en regelrätt tittarstorm? Det låter ju helt galet att folk blir så upprörda över lite ansiktshår att de tar sig tid att ringa in till kanalen och klaga. Det kanske är dessa människor som borde "rakas bort"?


Skaffa ett liv, något verkligt att lägga din energi på eller så rakar vi bort dig! Utplånar din existens med hyvel och lödder.


Det skulle vara nåt va?

 
ANNONS
 
bowlingjocke

bowlingjocke

28 juli 2008 16:47

Jag tycker inte det är nå mycket att gnälla över en liten mustasch. Möjligen om det hade forsat blod ur näsan eller liknande, men inte en liten sketen mustasch.. vafan.. :P

http://bowlingjocke.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se