Direktlänk till inlägg 20 juli 2008

Bröllop

Av Drina - 20 juli 2008 09:34

Hittade det här klippet på en så kallad humorsite. Där tyckte de att det roliga var att de gifte sig på en våffelrestaurang. Jag tycker att det roliga var att de var fula. Och att de rökte hela tiden. Och att han hade en ring med ett hjärta på lillfingret.

Roligast av allt är när han (-0.37) kräks och kräket hamnar i hennes ansikte. Då skrattade jag helt galet mycket!


 
ANNONS
 
Ingen bild

nico

20 juli 2008 16:39

hahahaha. kräks i ansiktet är alltid kul

 
Ingen bild

Kissapan

23 juli 2008 14:32

Kul med en varannanvecka-blogg?

 
Drina

Drina

24 juli 2008 02:21

Kissapan:
Shut it! Det är ditt fel att jag inte bloggar här lika mycket längre, jag måste ju sitta uppe hela nätterna och sy..

http://drina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se