Alla inlägg under juni 2008

Av Drina - 8 juni 2008 15:54

En sång som har betytt mycket för mig är denna:


ANNONS
Av Drina - 8 juni 2008 11:49

Efter mycket om och men kom jag tillslut fram till den perfekta outfitten för kroppsarbete:

inkognito

Här har jag på mig:

Vit Bikini

Orange förklädnad

  
 

____________________________

edit: 

Kissapan gjorde mig uppmärksam på att jag hade glömt en viktig punkt i min outfit.

Jag hade såklart på mig min fabulösa ojämna solbränna också. Den bättrades på något under dagen och är nu mer ojämn än någonsin. Dessutom matchade jag den med färgstänk.

ANNONS
Av Drina - 7 juni 2008 23:15

Jag har fått en liten påminnelse om varför jag inte sysslar med sånt oftare..

Av Drina - 7 juni 2008 10:38

Häromdan när jag var på väg ner på byn såg jag Gunnar puttra förbi på E14 med sin lilla permobil.


Han är typ 100 år, snacka om daredevil! 

  

Daredevil-Gunnar
 

Av Drina - 7 juni 2008 10:28

Jag har inte aftonbladet plus så jag kan inte läsa den här krönikan/artikeln men rubriken som sådan fär mig att tänka en sak:

No shit Sherlock! 

  

 

 

 

 

 

Såvida det inte finns lejon, tigrar och björnar bakom dörren. Då kan det vara bra om den är stängd.

Av Drina - 7 juni 2008 00:21

I ett svagt ögonblick har jag tydligen råkat säga till Kissapan och Mattis att jag gärna kommer och hjälper dem med huset nån dag.. Den dagen är nu imorgon (eller idag, klockan är ju efter tolv).


Det ska bli spännande..

Nu måste jag plocka ihop nån passande outfit för kroppsarbete.

Av Drina - 6 juni 2008 22:53

Fan vad det vimlar av studentbilder överallt nu i dagarna. Jag kom att tänka på min studentmössa. Undrar var den är? Antagligen på vinden.. Nån dag när jag verkligen inte har något bättre för mig ska jag nog ta och röja där. Det skulle behövas så jag kan få plats att hänga undan alla vinterjackor. Det har jag inte gjort de senaste två somrarna, helt pga lathet.


Iaf, jag är ju skitgammal, nästan lika gammal som Katrin Schulman (nästan alltså, få inte för er nåt nu) och när jag tof studenten hade man inte uppfunnit det där med text på mössorna. Däremot så hade man, om man gick någon cool linje, ett färgat band runt  mössan. Jag gick media och hade därför ett guldband. Sjukt coolt. 


Om jag hade fått ha en text på mössan, undrar vad det hade stått då? Skulle jag fortfarande kunna stå för det? Hade jag fortfarande tyckt att det var roligt? Det är nio år sen, jag tvivlar.


Min bror, lilla J, hade en mössa som det stor nåt skitkul på. Kommer inte ihåg vad bara.. Fan vad jag var avundsjuk på honom när han tog studenten för två år sen. De hade så sjukt kul, åka flak, sjunga på rådhustrappen, hänga i parken nedanför stora kyrkan, trilla och slå sig, försöka se nykter ut inför farmor..

Hade jag kunnat hade jag gjort om det, gjort det bättre än första gången.

Av Drina - 6 juni 2008 22:10

Några av sveriges modebloggerskor har fått svara på frågan om vilken filmkaraktär som är deras största stilförebild.


Mitt mail kom tydligen bort i posten så jag publicerar mitt svar här:

The dudelicious Dude!

The Dude (Jeff Bridges)

The Big Lebowski

-Det finns ingen som kan bära upp en morgonrock, solkig undertröja, skitiga boxers, solglajjor, stripigt hår, white russian och en spliff lika bra som The Dude! Jag tränar på detta dagligen men jag inser såklart att det kommer att dröja många år innan jag når upp till The Dudes nivå.

Jag förstår faktiskt inte hur han lyckas? Scen efter scen, han ser alltid lika sjukt chic ut!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se