Alla inlägg under juni 2008

Av Drina - 12 juni 2008 12:21

Har fått en kommentar till det här inlägget. Jag antar att kommentatorn är jehovas vittne själv, jag får den känslan i alla fall.


Snälla läs vad som står i traktaten. 144000 som kommer att regera med Jehova Gud ja, men resten av oss kommer att få leva i evighet i paradiset på jorden! Du kan lita på vad som står i bibeln och du kan lita på att satan styr världen (det räcker du läser dagens tidning) och att han försöker få alla att vända sig bort från den enda utgången

av David den 12 juni 2008 kl 10:24Jodå David, jag är medveten om er tro på att övriga vittnen kommer att få leva vidare på jorden efter harmagedon. Detta för att kunna föröka sig och avla fram nya vittnen. Det är inget som lockar mig. Jag vill inte vara någon slags andra klassens utvald. Jag vill sitta i himlen och bestämma, annars får det vara.


Jag förstår inte hur ni kan tro att tro att detta "paradis" kommer att bli så fantastiskt. Om all ondska förintas vid harmagedon så försvinner ju per automatik även allt det goda. Dessa två kan inte existera utan varandras motvikt. Vill du verkligen leva i evighet i en värld utan dessa begrepp? Om varken gott eller ont finns, hur vet man då när man mår bra? Vill du leva hela ditt eviga liv och känna dig som, ja jag vet inte mellanmjölk?


Och när ska harmagedon inträffa egentligen? 1914 var ganska länge sen ju. Har du inte någon gång känt dig lite lurad? Alla dessa årtal då harmagedon ska ske, det lovas av de vittnen "som vet" och det räknas ner inför denna dag då ert eviga liv äntligen ska börja.


Och sen händer ingenting.


Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me.

Har du hört talas om det uttrycket?

Hur många gånger har harmagedon inte inträffat?

Då ska vi se: 1914, 1918, 1920, 1925, 1941, 1975. Det är 6 gånger! Sen har vi ju även årtalen 1985 och 1995 som presenterades i början på 80-talet som en förklaring på varför inget hände -75.

Är det inte så att tusenårsriket nästan helt säkert skulle infalla före år 2000?


Vad är det för år nu? Ja just det 2008. Oj då.


Så harmagedon har alltså inte inträffat 8 gånger. Hur många gånger har harmagedon inträffat? Jag räknar och får det till 0.

Är det du eller jag som har blivit lurad?
Det här blev långt, längre an vad jag tänkt mig så jag ska inte gå in närmre på mina tankar om bibeln. Men du skriver i din kommentar att jag kan lita på vad som står i bibeln. Gör du det David? Litar du på vad som står i bibeln? Jag trodde att ni vittnen till största del lutade er mot Russels tolkningar av bibeln. Det är inte samma sak.

ANNONS
Av Drina - 11 juni 2008 19:11

    

Kolla på det här så länge:


ANNONS
Av Drina - 11 juni 2008 13:43

    

Den här väldigt spännande broschyren fick jag i brevlådan idag:

 Bibelkurs nästa?

Nu har jag en hel del spännande läsning framför mig innan jag tar ställning till om en gratis bibelkurs är nåt för mig. Det är ingen kollekt iaf och det är ju ett klart plus.. 


De har slutat att ringa på hos mig eftersom jag brukar säga att jag väldigt gärna går med i deras trossamfund ifall de kan garantera att jag blir en av de 144000 som hamnar i paradiset när jorden går under. Utan den garantin känns det lite meningslöst ju. Eller hur?

Jag menar, seriöst? Det finns typ 6-7miljoner Jehovas vittnen i världen och endast 144000 av dessa kommer till himlen vid harmageddon. Varför känner sig inte de andra lurade?


Nä jag vill ha himmelskt liv, annars får det vara! 

Av Drina - 11 juni 2008 01:38

Baby boy born with penis on back


Undrar vad som hade hänt om de inte hade opererat bort den? 

Av Drina - 10 juni 2008 23:42

Att vårt fina blågula landslag hade laddat med vila och fika innan matchen. Annars vet man aldrig hur det kunde ha gått. Nu gick det ju bra.


För alla utom Chippen då kanske..

Av Drina - 10 juni 2008 20:24

Ja jag tror nog det. Dessutom är det ju som kört för mig att ta tag i den där listan nu när matchen börjar..

Av Drina - 10 juni 2008 16:25

Visste ni om det här?


Vet inte om jag borde bli sjukt stressad eller sjukt opepp av denna information? 

Av Drina - 10 juni 2008 15:56

Ska jag sätta igång.


Fast Lina ringde ju nyss och frågade om jag ska ner på byn nåt.. och jag svarade "kanske"..


Det är jobbigt med val. 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se