Alla inlägg under juni 2008

Av Drina - 24 juni 2008 00:18

Om du har en bergsget som du är trött på, en sån där störig liten rackare som bara hänger uppe på berget och tar plats. Tuggar på lite grenar eller gräs eller nåt och helt enkelt inte är till någon nytta. 

Då kan du bussa en stor jävla örn på den så blir du av med problemet och får se lite action samtidigt. ANNONS
Av Drina - 23 juni 2008 21:47

Sitter och kollar på en skitäcklig dokumentär på fyran om en flicka med för många armar och ben. Just nu håller de på att operera henne och sånt har en tendens till att ge mig kräks så jag började leta efter min barndoms barnprogram på youtube istället.


Kommer ni ihåg boktipset?


Jag läste nånstans (kommer tyvärr inte ihåg var så jag kan inte ge cred) om att folk som blir upprörda över teletubbies så kallade gayvinkling definitivt aldrig såg barnprogrammen på 70- och 80-talet. Det stämmer nog. Har ni, i barnprogramsvärlden, sett något gayigare än boktipsets intro?

ANNONS
Av Drina - 23 juni 2008 20:07

Ok, jag är inte känd för att vara en sån som äter. Eller jo, jag gillar att äta men jag ids inte fixa mat. Min syn på middagsmat är oftast pasta som jag blandar med lättstuvad spenat (sån fryst man köper på påse), knäckebrödsmackor eller nåt.

Kissapan och hennes familj brukar ta sitt medmänskliga ansvar och peta i mig "riktig mat" med jämna mellanrum så att jag inte dör av skörbjugg. 


I lördags var jag bjuden på middag av min styvpappa och hans tjej och de hade köpt div färdigrökta fiskar (bla en supergod  pepparlax) på konsum som serverades med färskpotatis, grönsaker och lite annat smått och gott. Därför fick jag idag för mig att göra ett eget försök till "matlagning". Jag köpte sånadär nypärer, såndär fisk, såndär gräddfil, såndär stenbitsrom och sånadär gröna saker som typ är bönor eller nåt.

Jag googlade mig fram till hur man kokar potatis, man ska koka upp vattnet först och sen lägga i potatisen (det var just detta jag var lite osäker på) och jag googlade mig fram till vad jag skulle göra med de gröna sakerna (koka upp i vattnet). Sen blandade jag gräddfilen och stenbitsromen till en sås och la upp allt på en tallrik och åt. Det vart faktiskt ganska gott till och med.


Men nu till grejen, jag är helt slut! Det är ju jobbigt och ansträngande att laga mat. Och då har jag inte ens diskat än!Hur i helvete orkar ni som håller på och äter mat varje dag?

Av Drina - 22 juni 2008 20:33

När vi var på väg hem i fredags natt (eller lördags morse kanske?) så hittade vi den här på vägen:

Full trött killeHan låg där och sov så fint. En trött kille helt enkelt. 


Vi kollade så att han levde och det gjorde han så då började vi diskutera vad vi skulle göra med honom. Där kunde han ju inte ligga och förstöra sin dyra Ed Hardy-jacka iaf.

Här nånstans vart jag lite förvirrad, hur är det nu, ska man eller ska man inte sparka på den som ligger? Jag blandar alltid ihop de där.


Efter ett tag vaknade han iaf och mumlade nåt på nåt konstigt språk. Vi började dividera lite om vad det kunde vara för nationalitet på stackarn, han såg ganska norsk ut men det lät inte riktigt som norska.. Då vrålade han plötsligt "jag ska spöa skiten ur er allihopa" på klockren svenska.

"Grymt, ställ dig upp och gör det" föreslog nån men han gick inte på den utan försökte somna om. 

Efter mycket om och men fick vi tillslut upp honom på fötter och han satte av med en väldans fart. Förhoppningsvis till en sovplats inomhus men det gick så fort så vi hann inte riktigt se. 

Full trött racerkille

Kolla vilken fart han har! Typ här så svängde vi av till vänster och han fortsatte rakt fram men förhoppningsvis så hittade han hem till slut. 

Av Drina - 21 juni 2008 13:14

Igår var det midsommarafton och den firades. När vi vid tretiden var på väg hem från Tottebo hade kommunen (eller vem det nu är som sköter sånt) som tur var tänt gatubelysningen:

 Gatubelysning

Det kändes väldigt tryggt. Man ska hålla sig borta från mörka gator har jag hört och på natten är det mörkt.


Det vet ju alla.

Av Drina - 19 juni 2008 22:45

Efter att ha försäkrat mig om att mitt nya vattentäta fat verkligen var vattentätt tog jag tag i punkten på min to-do-lista som hette "städa kyl".


Det var inte ett dugg kul.Jag hittade det här i en låda:

Lök?


När jag skulle kolla lite närmre på fyndet så började det prata med mig, det var ganska läskigt.

Äcklig lök! 

Men nu är det gjort iaf! Kolla så prydligt det ser ut:

Kylskåpsstädning - completed! 


Syns det att det är midsommarafton imorgon eller? 

Av Drina - 19 juni 2008 22:35

Den låg i en hylla i köket, inte det minsta dold ens..


Jag firade det hela med att fota ett lerfat jag köpte häromdan. Fatet är av den sorten som man ställer under blomkrukan för att vattnet inte ska rinna ner på golvet och blöta ner ens sockar. Gissa vad det stod på det?


Hmm?

Vattentätt? 

  

Snacka om tur! Tänk om jag hade köpt ett fat att ha under blomkrukan som inte var "water resistant". Hur hade det sett ut?

Av Drina - 17 juni 2008 23:31

Det är väl inget att bli upprörd över? ful var hon ju inte.


Men jag tycker att det är fint att SJ bekräftar att man absolut inte ska behandla kunder på det sättet. Det finns ju tydligen så många företag därute som tycker att det är just så man ska bemöta folk. Eller? 


Slutligen tycker jag inte att man kan skylla allt på stackars "Veronika".

I artikelns slutkläm säger Charlott Yxnäs att hon inte ser fram emot sin resa med SJ. Finns det nån som ser fram emot att resa med statens (svindyra) järnvägar?

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se