Direktlänk till inlägg 19 juni 2008

Nu har jag hittat kameran igen!

Av Drina - 19 juni 2008 22:35

Den låg i en hylla i köket, inte det minsta dold ens..


Jag firade det hela med att fota ett lerfat jag köpte häromdan. Fatet är av den sorten som man ställer under blomkrukan för att vattnet inte ska rinna ner på golvet och blöta ner ens sockar. Gissa vad det stod på det?


Hmm?

Vattentätt? 

  

Snacka om tur! Tänk om jag hade köpt ett fat att ha under blomkrukan som inte var "water resistant". Hur hade det sett ut?

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tant Eva

3 juli 2008 16:41

Är ditt fina fat glaserat på ovansidan? jaså det är det - det är ju bra men du behöver iaf ha lite luft mellan fatet & underlaget om du har för vana att vattna dina krukväxter. Det kan iofs bli väldigt fin patina under fatet av kondens tex eller fukt pgav att fatet inte är glaserat på ovansidan - himla spännade reaktioner mot underlaget - parkett - fanér - fina byrån - dyra bordet - tja vi kan ta det vid nästa släktträff :-)))

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se