Direktlänk till inlägg 8 juni 2008

Gårdagens outfit - inkognito

Av Drina - 8 juni 2008 11:49

Efter mycket om och men kom jag tillslut fram till den perfekta outfitten för kroppsarbete:

inkognito

Här har jag på mig:

Vit Bikini

Orange förklädnad

  
 

____________________________

edit: 

Kissapan gjorde mig uppmärksam på att jag hade glömt en viktig punkt i min outfit.

Jag hade såklart på mig min fabulösa ojämna solbränna också. Den bättrades på något under dagen och är nu mer ojämn än någonsin. Dessutom matchade jag den med färgstänk.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kissapan

8 juni 2008 12:11

Du glömde det viktigaste, brännan.

 
Drina

Drina

8 juni 2008 12:35

Kissis: Sorry, ska ändra..

http://drina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se