Direktlänk till inlägg 6 juni 2008

Filmiska stilikoner

Av Drina - 6 juni 2008 22:10

Några av sveriges modebloggerskor har fått svara på frågan om vilken filmkaraktär som är deras största stilförebild.


Mitt mail kom tydligen bort i posten så jag publicerar mitt svar här:

The dudelicious Dude!

The Dude (Jeff Bridges)

The Big Lebowski

-Det finns ingen som kan bära upp en morgonrock, solkig undertröja, skitiga boxers, solglajjor, stripigt hår, white russian och en spliff lika bra som The Dude! Jag tränar på detta dagligen men jag inser såklart att det kommer att dröja många år innan jag når upp till The Dudes nivå.

Jag förstår faktiskt inte hur han lyckas? Scen efter scen, han ser alltid lika sjukt chic ut!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se