Alla inlägg under maj 2008

Av Drina - 20 maj 2008 20:59

Så nu har jag inget att göra.


Jag skulle kunna diska kanske?

Eller dammsuga?


Hmm 

ANNONS
Av Drina - 20 maj 2008 15:22

Jag har väl aldrig lovat att bloggpausen skulle sluta något speciellt klockslag?

  
 

Nu är jag och datorn hemma igen iaf, jag hade kunnat blogga inne i Uschtersund också men jag ville inte. Jag ville bara spela guitar hero.. Jag försökte övertala lillebror till att låna ut sitt playstation till mig men han var vrång på den punkten.  


Idag har jag suttit i telefonkö typ hela dagen känns det som men vad fan, jag har ju inget bättre att göra så jag ska inte klaga. Nu ska jag springa ner på byn och posta ett viktigt brev. Spännande va?


Tur att det är både solsken och snöblandat hagel samtidigt ute. Annars hade jag ju kunnat se fram emot en promenad.

ANNONS
Av Drina - 19 maj 2008 23:03

  

  

Imorgon är bloggpausen över.
 

Av Drina - 18 maj 2008 09:55

Nu tar jag och datorn vårt pick och pack och åker in till big town Östersund ett tag.

Vi har en kristen tillställning att närvara på i eftermiddag. Det ska bli väldigt spännande.


Om jag lyckas hitta nån outfit som är kristen nog vill säga.. 

Av Drina - 17 maj 2008 23:14

Sverige skulle tydligen inte vinna nån bronsmedalj heller. Har suttit och slökollat på matchen och samtidigt kollat sportbladets uppdatering, jag vet inte om Emil Karlsson som skrev uppdateringen har grymt mycket humor eller är grymt torr. Det kan som tolkas på båda sätten. Eller så är jag bara övertrött efter en dag fylld med ingenting.


Av Drina - 17 maj 2008 20:46

Jag har helt gått ner mig i arbetslöshetsträsket. Alltså, jag vet att jag klagade tidigare över att jag har så tråkigt nu när jag inte har något att göra på dagarna men jag ska fan inte klaga. När jag väl har något att göra så skiter jag i det för att jag inte har lust.


Idag tex hade jag massor med saker att göra som jag ville ha gjorda innan jag åker till stan imorgon men har jag gjort nåt? Nä. Jag har suttit på tjuvlyssnat.se och drivit med idioter tills de började gråta.

Det var kul men jag känner att det nog inte räknas som en "vettig sysselsättning".

Av Drina - 17 maj 2008 14:19

Jag tror att det miss Mariah egentligen var ute efter här var att få nån att gå på toaletten tillsammans med. Alla vet ju att tjejer alltid går på toa två och två (minst) och har man då inga tjejkompisar att ta med får man väl anställa en "vakt".

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se