Direktlänk till inlägg 31 maj 2008

Jobbiga saker som folk säger del 5

Av Drina - 31 maj 2008 16:08

Liten tuva välter ofta stort lass.


Nej nej nej! Liten tuva välter skitsällan stort lass.  

Vad är det för ett spån som kommit på det uttrycket? Det är ju så korkat så det finns inte.


Jag känner en som är lastbilschaufför och han kan intyga att det där bara är ljug och påhitt. Små tuvor är verkligen ingenting att oroa sig för. De är oerhört ofarliga helt enkelt.  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tomten

1 juni 2008 16:10

Såvida det inte är Tuva Novotny. Hon kan nog välta även lastbilschaufförer, sin ringa storlek till trots, eller rentav på grund av densamma.

 
Drina

Drina

1 juni 2008 16:27

Tomten: Haha ja lastbilschaufförer kan hon säkert välta, det är inte särskillt svårt. Jag tror nog att nästan vem som helst kan få omkull en lastbilschaufför. Iaf efter en långstyrning..

Stora lass däremot krävs det något större för att golva.

http://drina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se