Direktlänk till inlägg 29 maj 2008

Det viktiga..

Av Drina - 29 maj 2008 23:48

Ja, jag kom aldrig på vad det var.. Jag åt lunch med mina föredetta kollegor och sen vart jag vuxennappad av familjen kissapa och åkte upp till Sällbackengettot. Kom hem för inte så länge sen. Är helt slut.


Bilder finns..


Filmer också.. 

  

  
 

Återkommer. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kissapan

30 maj 2008 11:22

Jag gillar idén att kopiera Kenza. Hon är min stora idol, det är bara därför jag röker tex ( måste tillägga: bara på kvällarna eller när jag är full. Mest för att inte orsaka kommentarskrig ). Att lägga upp snygga och graciösa studsbilder på din blogg känns därför som ett frescht inslag i min copycat-vardag.

 
Drina

Drina

30 maj 2008 13:20

Just nu orkar jag inte men jag ska se om jag hittar några "snygga och graciösa studsbilder" lite senare

http://drina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se