Direktlänk till inlägg 28 maj 2008

Dagens mustasch - jag glömde..

Av Drina - 28 maj 2008 23:59

Fan jag har helt glömt bort dagens mustasch idag, förlåt. Jag tror att det är besvikelsen över gårdagens flopp som fick mitt undermedvetna att handla på detta sätt, för att skydda mig.


Jag kan berätta om gårdagens mustasch iaf även fast jag inte tror att ni kommer att tro på mig. Gårdagens mustasch bestod nämligen av daggmask. Det var en fin mustasch, vi passade bra ihop jag och den mustaschen. Tyckte jag iaf. Han/hon/den/det (hur könsbestämmer man en daggmask?) höll nog inte med för han/hon/den/det försökte slingra sig hela tiden. Hade jag haft tillgång till tejp hade det nog gått bättre. Och en kamera.

Det hade jag inte.


Jag har två vittnen till mustaschen men det ena är fyra år och det andra är en kissapa så det lär ju inte stärka min trovärdighet.


Så nu släpper vi det, ok?Imorgon kommer jag igen med nya mustascher, ni ska få minst två för att gottgöra försummelsen.


Önskemustascher kanske? Har ni några önskemål så bring 'em on

 
ANNONS
 
Ingen bild

Biologmuppen

31 maj 2008 11:40

Daggmaskar är hermafroditer, så både han och hon funkar ;)

 
Drina

Drina

31 maj 2008 13:28

Biologmuppen: Coolt, tack!

http://drina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se