Direktlänk till inlägg 28 maj 2008

Dagens outfit - höghalsat

Av Drina - 28 maj 2008 14:26

Insåg att det var väldigt länge sen jag visade upp en outfit här i bloggen. Det blir lätt så när man går omkring naken hela dagarna..


Här är iaf dagens bidrag från garderoben:

Höghalsat is the shit!


Här har jag på mig:  

Tshirt med hög hals för att undvika en upprepning av gårdagens misstag

En telefonkö


På underkroppen är jag naken. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kissapan

28 maj 2008 15:22

Jag vill se dina sideburns!

 
Drina

Drina

28 maj 2008 18:27

Det kan du fat forget. Det är ju ingen SÅN blogg det här.

http://drina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se