Direktlänk till inlägg 24 maj 2008

Vadå hopprep?

Av Drina - 24 maj 2008 15:48

Charlotte Perrelli brukade tydligen leka Carola när hon var liten.

Hennes dröm var att få vinna melodifestivalen precis som Carola gjorde med låten Främling, och med ett hopprep i handen lekte hon alltså att hon var Carola.


Ok, nu har jag kollat på Carolas framträdande från 1983 och hon hoppar minsan inte hopprep NÅNSTANS!? 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tomten

24 maj 2008 16:52

Men det förstår du väl att hon knöt hopprepet som halsbandet Carola har!

 
Drina

Drina

24 maj 2008 17:02

Tomten: Jaha, det var så det låg till? Då är jag med.

http://drina.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Mr X

24 maj 2008 19:27

Uhm, hon använde nog ena änden av hopprepet
som låtsasmick... :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se