Direktlänk till inlägg 24 maj 2008

Paniken ligger i betraktarens ögon?

Av Drina - 24 maj 2008 11:33

Charlotte Perrelli är en lika stor kändis som Madonna-Britney-Celine-Cher-whoever. Hon är helt enkelt jättestor! Så stor att panik utbryter så fort hon visar sig.


Paparazzierna trängs vilt, skriker och krigar om den bästa bilden på det blanka ansiktet. Detta oroar Christer Björkman och när han får syn på en fotograf som LIGGER NER börjar måttet bli rågat. Plötsligt hör han "Jag kan inte röra mig!" från en kvinnlig journalist i andra änden av klungan och då brister det. Oaaaarrrgggg gurglar han och höjer näven i panik. 


YOU HAVE TO BACK UP! Skriker han med sin tunna röst mot pressuppbådet.

YOU'RE GONNA KILL SOMEBODY HERE.


Paniken lös även i ögonen på den kända Charlotte Perrelli som stod och väntade i bakgrunden. Skulle hon överhuvudtaget våga sig fram? Tänk om de hade motorcyklar och tänkte jaga henne in i en tunnel? Då skulle hon ju dööööö! Sånt händer kändisar, det vet ju alla. 

  

  

Förhoppningsvis kommer varken Charlotte Perrelli eller Christer Björkman någonsin behöva uppleva riktig mediebevakning. De skulle ju kissa på sig och dö stackarna.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se