Direktlänk till inlägg 16 maj 2008

Törleyfashion!

Av Drina - 16 maj 2008 20:49

Tisdagens Törleyafton resulterade i många fina modebloggsbilder. Här kommer ett urval:


Kissis & Kickio 

 Kissapan har på sig:

Jacka med kvadratiskt tema

Jeansfärgade jeans

Tofflor med norsk känsla 

Kickio har på sig:  

Vit topp

Skurvattenfärgad kofta med knytdetalj

Multifärgad skarf

Ljust jeansfärgade jeans

Fuxfärgade stövlar

  

Kickil
 Kickil har på sig:

Oversize jacka av modell varmare

Ljust jeansfärgade jeans

Multifärgade (och mönstrade) sneaks

  

Jag
Jag har på mig:

Armygrön kappa

Brun topp som det är lätt att gå vilse i

Jeansfärgade jeans 

Gråa omönstrade sneaks

  

Sen poseade vi lite som fåglar: 

Jag fågelpose


Kickio fågelpose

Kissis fågelpose (arg höna?)

Katrin & Kickio fågelpose

   

Jag kan varmt rekomendera fågelposer till alla er andra modebloggare där ute, det ger lite mer action till bilderna. Det gäller bara att hålla Törleytillförseln på en jämn nivå, annars är det lätt att tappa balansen.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kissapan

19 maj 2008 09:54

Fan, jag får magkatarr av dom där bilderna.

Om man har en vit månad borde man få dricka Törley, eller hur?

 
Drina

Drina

19 maj 2008 09:57

Kissis: Törley får man alltid dricka. Oavsett vilken färg på månaden man har.

http://drina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se