Alla inlägg under april 2008

Av Drina - 11 april 2008 21:28

Idag tänkte jag skoja lite med hufvudstadsborna. Se om de hade nån humor i kroppen liksom.

Hur som helst, jag drog på mig en såkallad "humor-tee" dagen till ära och begav mig ut i staden för att provocera och se vad jag kunde tänkas få för reaktioner.

Så här såg jag ut: 

Gbg-fashion 

 

Det var som ingen som reagerade. Varken positivt eller negativt. Konstigt. Jag trodde att de skulle vara fullt med roliga människor här i Göteborg? 

  

ANNONS
Av Drina - 11 april 2008 11:25

..inte alla sladdar som behövs till outfitten utan alla sladdar som behövs för att få bilderna från kameran till datorn..


 (ifall det nu var nån som inte fattade)

ANNONS
Av Drina - 11 april 2008 11:23

Bara ifall ni undrade.


Ska försöka lägga upp en bild på dagens outfit senare, är inte hundra på om jag har med mig alla sladdar som behövs men det märks.

Av Drina - 10 april 2008 12:03

Min chef (eller en av dem) ringde just och betedde sig very very suspekt. Hon hade iofs skitdålig täckning så jag hörde inte så mycket av vad hon sa men iaf så ville hon att jag skulle kika förbi butiken innan jag åker.. Hoppas att hon inte har planer på att jag ska jobba, det kan bli tajt nämligen.

  

Hmm..

  

Vart lite stressigt nu också, bäst att jag börjar packa alltså.

  

  

  

  
 

Ja just det, om det är nån som har missat det så åker jag till vår kungliga hufvudstad idag. 

Av Drina - 9 april 2008 14:46

..Har tusen saker att hinna med idag så datorn blir lidande.


Jag gör dock alla tusen sakerna naken så ni behöver inte vara oroliga för att missa några outfits eller så. 

Av Drina - 8 april 2008 11:00

Två reflektioner från i lördags:


Den här halsduken dök upp vid vårat bord under middagen (typ strax före varmrätten) och stannade sen där.
Halsduk = big no-no

Halsduken matchades med ett oranget (svårt ord att böja) glansigt ansikte och ett enormt ego men halsduken var värst. Big no-no

Nästa no-no var detta:
Förlossningsstrumpor?

Du skola icke gå på krogen iklädd förlossningsstrumpor! Det spelar ingen roll att du har färgat dem svarta och bär dem i kombination med ett tajt fodral och höga klackar. Big no-noFan vad skönt det känns att jag själv är felfri. Att alltid vara lite bättre än alla andra is the shit, jag kan varmt rekomendera det.

Av Drina - 7 april 2008 22:24

Tänkte inte skriva så mycket om p-middagen eftersom jag vet att det inte är den ni är intresserade av. Ni vill ju veta vad jag hade på mig!


Iaf så fördrinkade vi oss på butikens kontor sen gick åkte vi ner till Holiday och kollade på alla bidrag till JOSS. Efter det så var det dags för middag på Bistro Noir och sist men inte minst en efterdrink (eller
fem) på Bygget.


Men, tada, här kommer det ni var ute efter:Mariell pulls off the modebloggsbildspose med bravur!

Mariells första modebloggsbild
Kolla vilka smala ben hon får när hon vinklar tårna inåt sådär.

     

På Bistro Noir hade de ett skitsmart rum som var till för just modebloggsbildstagande.

Modebloggsbildstagande på toaletten

Mariell petar iofs i näsan på den här bilden men kläderna är ju snygga..

     

Både jag och Mariell hade tagit på oss rumpor dagen kvällen till ära

Mera modebloggsbildtagande


    

   
Tänk om man hade ett sånt här rum hemma, då skulle det inte vara någon match att fota hela outfitten på en gång.

Modebloggsbildtagande
    
     

     

Bonusbilder:

Så här enkelt kan du förvandla din outfit från "party med jobbet"

Modebloggsbildtagande


   
 

..till...


    
 

"Kvällspromenad med hunden"

Promenadoutfit

Tada!

    

     
 (Nästa inlägg kommer att handla om big no-nos inom fashion)

Av Drina - 7 april 2008 21:15

Dagens outfit idag var inte särskillt spännande fören jag packade ihop och begav mig hem från jobbet. Nånstans mellan Åre torg och mitt hem klädde jag mig nämligen i snor. Ok, kanske en aningens okonventionellt men när man går i en bitande snöstorm känns det inte som läge att slita av sig vantarna för att torka sig under näsan..


Alltså, snor i hela ansiktet. Jag var skitsnygg! (eller snygg och snygg, det var nyskapande och lite annorlunda iaf)


Så här såg jag ut när jag kom hem:

snor #1 

 Ok, snoret kanske inte syns så bra men det finns där. 

Kolla, här syns det bättre: 

snor #2 


Jag tycker inte att man ska vara rädd för snor, det är en naturlig del av kroppen. Förvisso en del av kroppen som den försöker stöta bort, men ändå. 

Man ska heller inte vara rädd för att prova nya outfits. Nu kanske snor inte kommer att hamna på nån topplacering över mina favoritoutfits men ingen kan komma och säga att jag inte har försökt. Friskt vågat hälften vunnet liksom.

    

Dessutom har jag klätt mig i värre saker. En gång, på väg hem från krogen, klädde jag mig i blod. Det var ingen höjdare. Problemet med blod är att det kan vara svårt att klä av sig. Mycket svårare än vattenfast mascara tex. Då är snor bättre. Fast blod räknas nog som coolare.. Hmm svårt det där, lite pest eller kolera på nåt sätt.

En annan gång klädde jag mig (eller mina läppar rättare sagt) i svart läppstift. Det var definitivt värre.

En tredje gång (och det här är väldigt länge sen) så klädde jag mig (eller min mamma faktiskt) i hockeyfrilla. Det var riktigt illa.


Snor är inte så farligt när jag tänker efter.. 

   

  

  
 

(håller förresten på att tankar upp bilder från i lördags så snart så..)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se