Alla inlägg under april 2008

Av Drina - 24 april 2008 16:55

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article2325989.ab


Om man tänker på saken ur hundavelsperspektiv så är det faktiskt riktigt elakt att sätta tre barn till världen när föräldrarna inte är tipp topp som avelsmaterial. Stackars ungar..

  


Skönt iaf att den här familjen väljer att "anpassa sig efter naturen". Jag har sett allt för många insändare till div tidningar från folk som tycker att man borde hugga ner alla björkar och asfaltera hela världenför att deras besvär ska minska.

ANNONS
Av Drina - 24 april 2008 14:20

Information till föräldrar från Tappströmsskolan. Jag har en kompis som gillar triple five soul, jag har aldrig ens tänkt tanken att hon är en sån där som klottrar och gömmer knark i fickorna..


Sen hade jag iofs ingen aning om att klottrare och knarkare var samma sak. 


Man lär sig mycket när man surfar på internettet! 

ANNONS
Av Drina - 24 april 2008 13:20

Jag tänker ofta att jag ska göra saker som jag sen inte gör men eftersom jag tidigare tänkte att jag skulle göra det så tror jag att det har blivit gjort.
 


Förvirrande? Så är det. 

Av Drina - 23 april 2008 21:01

Alltså kidnappad är väl ett ord som man bara kan använda om barn, rådjursungar och Orups son.


Bortrövad känns inte heller helt ok. Eller är det bara jag som tänker på homosexuella mäns one night stands när jag hör det ordet?

Av Drina - 22 april 2008 23:22

Nu när jag skulle logga in på bloggen så fick jag acne som "säkerhetskod" eller vad det nu kallas. De där bokstäverna som ska avgöra om jag är en person eller ett spam.

Iaf, acne stod det och jag tänkte genast på kissapan. Vet inte varför, kanske för att hon är lite finsk? 


Egentligen loggade jag in för att skriva något helt annat men nu kommer jag inte på vad. Det var säkert väldigt viktigt. 

Av Drina - 22 april 2008 20:09

Jag fick en plötslig känsla av att det sitter miljorners med människor där ute i världen och funderar på vad en djup havs utter egentligen är.

   

Till alla er ägnar jag denna länk 

 

Sådär, nu behöver ni inte undra längre! 

Av Drina - 22 april 2008 15:16

Har lite bråttom till jobbet så jag hinner inte fota men dagens outfit består av kläder, på både över- och underkroppen och av skor, mest på fötterna.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se