Direktlänk till inlägg 26 april 2008

Jag tror att mitt undermedvetna hänger på youtube

Av Drina - 26 april 2008 22:21

Kommer ni ihåg den där drömmen jag hade om virusparasiter? När jag såg den här lilla fina filmen så fick jag typ flash backs..


Ett litet tips till er alla; ät inte sniglar och slicka aldrig på fågelbajs. 
ANNONS
 
Ingen bild

Aoree

27 april 2008 11:20

Ja. Nu provocerar du allt. Mina kräkreflexer känner sig väligt irriterade, trots att jag INTE har tittat på klippet.

 
Ingen bild

Klutte

28 april 2008 23:40

Det här är ju grymt intressant, finns ju massor av parasiter som får "värden" att göra som de inte vill göra. Nu blir det Discovery channel för mig! (Förresten så återfinns beteendet hos vissa avarter av människan också).

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se