Direktlänk till inlägg 26 april 2008

Hahahahahahahahahah-stringjeans-hahahahahahahahahah

Av Drina - 26 april 2008 08:20

Dessa jeans kommer att bli sommarens stora inneplagg! Alla kommer att bära dem. Självklart har jag redan tre par här hemma i garderoben och det blir nog ytterligare ett par nu när våren verkligen är här.

Jag matchar mina stringjeans med min möss-tröja, en tröja med så vid halsringning att den sitter ihop med en mössa för att inte trilla av. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

pissenisse

8 februari 2009 18:30

Jupp, om pissenisse hade på sig ett par sådana däringa jeans, så skulle pissenisse blivit inburad, samt ett antal andra (alla) människor som hamnat i katatoniskt tillsånd efter att ha sett pissenisse.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se