Direktlänk till inlägg 22 april 2008

Gissa vart jag vaknade i natt?

Av Drina - 22 april 2008 14:33

Jo i natt vaknade jag ståendes på en vinglig pall i köket. En hög, vinglig pall, typ som en barpall..


Jag kommer inte ihåg exakt vad jag drömde innan jag vaknade men det var nånting om virus eller parasiter som var som långa smala ormar eller maskar och som borrade sig in i fötterna på folk och förlamade dem.Det känns tryggt att jag är så rådig i sömnen att jag klättrar upp på någonting högt för att undkomma läskiga virusparasiter.

Verkligen väldigt tryggt.

 
ANNONS
 
Jeanette

Jeanette

22 april 2008 18:43

Shit vad läskigt att gå i sömnen. Hoppas det inte blir farligare än så här ;)

http://www.metrobloggen.se/glamoorless

 
Ingen bild

Aoree

25 april 2008 22:46

Tur att du inte vaknade av att du kissade. Det trodde jag att jag gjorde häromnatten. Fast, det var bara en dröm.

 
Drina

Drina

25 april 2008 22:55

Aoree: Det skulle faktiskt vara r i k t i g t jobbigt. Har inte hänt än dock..

http://drina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se