Direktlänk till inlägg 20 mars 2008

Note to self: Saker som bör undvikas i framtiden

Av Drina - 20 mars 2008 23:27

Det är alltid oftast lätt att vara efterklok men jag ska försöka skärpa mig på dessa tre punkter:


Jag ska inte gå och lägga mig med blött hår för då vaknar jag såhär

Bad hair dayJag ska inte välta stora krukväxter när jag dammsuger

Krukväxtkatastrof 


Ska jag plantera om växter så ska jag göra det innan jag storstädar, inte efter för det kommer att bli grisigt.. 

 Stampat jordgolv?

 


  

Förutom detta så har väl dagen varit helt ok.  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tant Eva

24 mars 2008 08:44

hahahaha - du hade ju iaf dammsugaren framme :-)))) Annars är det normalt att plantera om efter storstädningen - det är du man upptäcker att 1: nästan slut jord i krukan 2: blomman behöver duschas pgav dammiga blad ( ådet är skönt att bli av med den eftersom man du kan svinga damsugarslangen precis som man vill. :-))))

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se