Direktlänk till inlägg 20 mars 2008

Skärtorsdag

Av Drina - 20 mars 2008 17:25

Undrar om Blondinbella fick en chock när hon klev av tåget här i Åre och möttes av tolvmiljoner fulla norska ungdomar som köade för att komma in på bolaget?


Jag hade iaf glömt bort var det var för dag och planerade att springa förbi konsum och handla lite grejer till jobbet. Ångrade mig när jag kom ner på byn..

Köpte en latte på loket och satte mig för att beundra förödelsen istället. Det är ganska underhållande.

Fantastiskt väder är det också.


Håller på med storstädning här hemma men nu börjar det bli tråkigt. Ska nog ta ett sista krafttag innan orken tryter helt. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tant Eva

24 mars 2008 08:41

OK tur att du inte har så stort - Storsa kanske kan hjälpa till :-)))

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se