Direktlänk till inlägg 19 mars 2008

Viktigt meddelande till Kenza

Av Drina - 19 mars 2008 11:27

Kände en plötsligt iver att klargöra vissa saker för lilla Kenza så att det inte uppstår onödiga missförstånd i framtiden.


Nej, alla vet inte att "grabbarna jobbar ihjäl sig" och alla vet inte om "att Bill är perfektionist och blir besviken på sig själv om han inte presterat sitt bästa"


 Däremot så vet alla att en rejäl portion av tonårsstalking är det bästa för att bota utbrändhet. You go girl!
Är det nån mer än jag som inte visste vem Bill och grabbarna var  så har jag bildgooglat lite. Här är en bild på Bill och här är en bild på grabbarna

Det är fina killar, arbetarklasskillar. Fast de har ju inget arbete längre då men, ja så nu är de ju bara fina killar..


 
ANNONS
 
Ingen bild

Tant Eva

24 mars 2008 08:39

OK Bill vet jag vem det är - grabbarnas bilar har jag sett men vem i hela friden är Kenza? Läste lite men blev inte klokare för det - puss puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se