Direktlänk till inlägg 28 februari 2008

Äh fan, nu kör vi igen va?

Av Drina - 28 februari 2008 02:37

Jag tänkte att jag skulle starta upp bloggen igen fast som en MODEBLOGG! Det skulle väl vara nåt?


Så här måste man stå när en outfit ska fotas..

Här har jag på mig:

Ett hår.

En skjorta så att jag inte fryser om överkroppen.

En kjol så att jag inte fryser om rumpan.

Ett par leggings så att jag inte fryser om benen.

Ett par stövlar så att mina leggings inte blir blöta av snön.

Jag har även på mig ett halsband som "klirrar" lite vilket gör det omöjligt att smyga nånstan.
Jag har ställt mig i en såndär braig modebloggspose med fötterna i en väldigt konstig ställning (svårt att hålla balansen vill jag lova) och jag döljer min identitet med en hand för ansiktet.


Röran i bakgrunden och hunden hör inte till bilden så försök att ignorera dessa.

 
ANNONS
 
sabbi

sabbi

28 februari 2008 20:48

hade varit en bra ide, om det inte vore så att typ 90 % av alla bloggar handlar om mode :P

http://saabrina.blogg.se

 
Drina

Drina

29 februari 2008 01:02

sabbi:
Är du orolig för konkurrensen?

http://drina.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Tant Eva

3 mars 2008 08:19

äntligen en modeblogg för frusna :-))))en som passar vårt klimat och sånt som klarar Café Operas kö (när man inte har vipkort) :-)))
welcome back dear

 
Ciss

Ciss

6 mars 2008 19:38

*Jippar* Äntligen tillbaka, och med alternativt mode för den frusne, skitbra!

http://blogg.ceciliasoderman.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Presentation

Omröstning

Vad kan inte vara ett husdjur?
 Fågel
 Fisk
 Mittemellan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Carpe Vad Du Vill med Blogkeen
Följ Carpe Vad Du Vill med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se