Direktlänk till inlägg 10 december 2007

Ett jäv*igt DÅLIGT tips tycker jag nog

Av Drina - 10 december 2007 23:04

Så här i förkylningstider är det ju viktigt att peta i sig en massa c-vitamin och kissapan (Katrin alltså) kom med ett "jättebra tips". Enligt henne ska man börja dagen med en stor kopp rött te och i detta te ska man ha i en hel citron.

Jag tyckte att det lät lite sådär men hon prisade detta så mycket att jag till slut kände mig tvungen att prova.

Grejen är att jag inte har särskillt stora koppar vilket ställde till problem. När jag droppade ner citronen i muggen fick te:t inte plats längre..  

 Trångt i koppen..

När jag klagade på min rådande koppstorlek och dessutom påpekade att jag nog inte ville ge upp mitt svarta te med mjölk om mornarna gav hon mig alternativet "en kanna vatten med en hel citron i" så jag provade det också.

Nja jag vet faktiskt inte.. 

Nja jag vet faktiskt inte.. Det vart lite antiklimax över det hela.. Jag fattar liksom inte vilken nytta det hela gör? 

Måste komma ihåg att fråga henne om jag kan återanvända citronen eller om jag måste byta varje dag.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Dewyl

25 april 2008 11:17

..är du verkliugen så dum som du ger sken av att vara???

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Presentation

Omröstning

Vad kan inte vara ett husdjur?
 Fågel
 Fisk
 Mittemellan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Carpe Vad Du Vill med Blogkeen
Följ Carpe Vad Du Vill med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se